Відпочиваємо разом із родиною у бібліотеці!

Січень 24, 2016

Проект «Вихідний день у бібліотеці» усе більше подобається мешканцям міста.
24.01.2016 року з 12.00 до 13.00 на майстерню пазлів «Моя улюблена казка» до відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-9 класів центральної міської бібліотеки прийшли учні 4-5 класів. Вони отримали можливість відтворити улюблену казку у пазлах.


З 13.00 до 15.00 родини відпочивали, читаючи разом зі своїми дітьми. А о 15-й годині чекала несподіванка – змагання зі складання пазлів на швидкість, завчасно підготовлене завідувачем відділу обслуговування Ніною Єдинак, бібліотекарем Антоніною Костилєвою та представниками оргкомітету Родинної Ліги Супер UA. Перед змаганням перевірили пазли користувачі бібліотеки – Сергій Шклярук (учень школи с.Суходоли Володимир-Волинський район), Ілля Каліновський (Нововолинська ЗОШ №9) та волонтер ОМ 7МБ Костянтин Франчук.
У змаганні брали участь братик і сестричка Артем та Ольга (ЗОШ імені Т. Г. Шевченка), яким допомагали волонтери ОМ 7МБ, а також дві сестрички Аня і Олександра (ЗОШ №2 і дитячий садочок №3 м. Нововолинська). Дітям допомагали представники трудового колективу мережі магазинів «Супер UA». Змагання проходили під опікою головного судді – місцевого поета, члена літературно-мистецької студії «Мамина криниця» Анатолія Поліщука.
Кожен із учасників змагання мав можливість самостійно обирати приз. Сестрички Аня і Саша отримали слоники, а Артем і Оля – дитячу машинку і книжку-розмальовку. Анатолій Поліщук і Констянтин Франчук привітали зі святом і вручили подарунок учасниці конкурсу – Олександрі, якій у цей день виповнилося чотири роки.
Після колективного фото діти смакували мандарини і слухали пісеньку «Веселий дощик» (музика Віктора Гаврилюка на слова Анатолія Поліщука). А ще поет Анатолій Поліщук читав дитячі віршики.Діти отримали багато позитивних емоцій.

Також працівники ЦМБ і оргкомітет ліги «Супер UA» оголосили про початок реєстрації родинних клубів до турніру з шахів «Казкова родинна ліга СуперUA».

 

Так Олександра продовжила святкування у колі друзів.

Оновлено: Березень 29, 2016