Ювіляр СУПЕР – турнір “Кубок Міняйла-2017” СУПЕР!

Квітень 2, 2017

01

Першого квітня 2017-го року в м. Нововолинську успішно відбувся турнір з баскетболу серед ветеранів «Кубок Міняйла» – 2017 з нагоди 85-ї річниці з дня народження легендарного Михайла Федоровича. Змагання організували Волинський обласний, Нововолинський міський ЦФЗН «Спорт для всіх» і міський відділ у справах молоді та спорту.

Найкращий подарунок ювіляру – вболівати разом з синами Олегом, Віталієм, внучкою Надією за всі команди, тому що у складі команд-учасниць змагалися вихованці тренера Міняйла, головний суддя турніру вихованець Володимир Перевозник. Головна перемога – повага до Михайла Федоровича.

02

03

04

05

На фото родина Міняйло: Олег Михайлович, Михайло Федорович,

Надія Олегівна, Віталій Михайлович.

dscn8471

Михайло Федорович Міняйло отримав від директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимира Новосада щирі вітання з ювілеєм,  пам’ятну  медаль, почесну грамоту та подарунок.

dscn8475

Керівник ЦФЗН Спорт для всіх СОКу “Шахтар” Валентин Бортнічук і головний суддя турніру Володимир Перевознік вітають капітана команди СОКу “Шахтар”, срібного призера, Олександра Каптура.

dscn8476

Капітан команди ДЮСШ Роман Вавриш – радість перемоги.

dscn8477

Фото організаторів і учасників змагань з ювіляром на пам”ять
про турнір “Кубок Міняйла 2017”

P.S. Щоб переглянути фотозвіт «Кубок Міняйла – 2016», натисніть сюди.

 

Оновлено: Квітень 11, 2017