Вітрила пригод 2017. Луцьк – Байдівка – Шульгинка

Жовтень 14, 2017

1

На світлині Завідувач філії Юлія Бєлікова та Олександр Шовкопляс

На передодні святПокрови Пресвятої Богородиці,  Дня Українського козацтва, 75-ї річниці створення УПА та Дня захисника України у Байдівській філії Половинкинської ЗОШ І – ІІІ ступенів нарешті було вручено Диплом учаснику традиційного фестиваля«Вітрила пригод», який проходив 23 – 24 вересня в столиці Волинського краю місті Луцьк.

2

В редакцію сайту прийшов лист-подяка з населеного пункту Шульгинка

Я – учасник всеукраїнського турфесту «Вітрила пригод» зі сходу нашої країни Шовкопляс Олександр.

 Про  фестиваль  «Вітрила пригод» я навіть гадки не мав, тож участь у конкурсі  я завдячую своїм учням з мальовничого історичного, козацького села Байдівка що на Слобожанщині. Із 2016-го  діти  активно приймають участь, а я їм допомагаю у Всеукраїнському проекті «СУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА» (Конкурс дитячих малюнків «Я і Супер Україна», Супер гра  «Подаруймо мамі радість», вікторина СУПЕР і т.д.) започаткованого в місті Нововолинську, що на Волині. Доля звела з одним із членів оргкомітету проекту лучанином Юрієм Щербиком, який в туристичному фестивалі «Вітрила пригод 2017» був членом оргкомітету фестивалю. Ідея фестивалю мені дуже сподобалась. Присвятивши своє життя вихованню дітей, не лише під час уроків, а і  у позашкільних заходах, туристичних походах зазвичай мандрую з вихованцями з фотоапаратом та гітарою.

Сам  я живу у мальовничому селі Шульгинка неподалік річки Айдар.Переглянув свій фотоархів  та й переслав світлини на електронну адресу організаторів фестивалю щоб показати усій Україні красу нашого краю. Я дуже люблю своє село, свою річку і пишаюся своїм українським козацьким корінням.

Одна з моїх робіт у номінації «Природа»увійшла до 26 найкращих робіт участників з трьох номінацій.

3

Краєвиди села Шульгинка. Річка Айдар.

4

23 – 24 вересня 2017 місто Луцьк. Експозиція кращих робіт конкурсантів фестивалю.

Отож тепер краєвидами нашого села, а зокрема нашої річки зможуть милуватися відвідувачі виставки фоторобіт.

В майбутньому збираюся прийняти участь не тільки в фотоконкурсі, а й в конкурсі авторської пісні, а можливо і в інших запропонованих конкурсах, а також запропоную долучитись учням з ряду сіл Старобільського району.

Дуже пишаюсь організаторами турфесту «Вітрила пригод». Дякую їм за плідну роботу. Бажаю творчих успіхів під «вітрилами пригод».А особливо засновнику туристичного клубу «Ми», автору ідеї та головному організатору фестивалю «Вітрила пригод» – Руслані Мельник.

З повагою …

Ще деякі із світлин конкурсанта Олександра Шовкопляса.

5 6 7 8

Фоторепортаж  призера фестивалю Данила Сироватки, м. Нововолинськ за посиланням

 Фестиваль «Вітрила пригод» Луцьк 2017

Оновлено: Жовтень 14, 2017