“Небо Донбасу”, «На лінії невидимих фронтів» і прапори від воїнів 72-ї ОМБР дітям..

фотоколаж 2

З Гранітного у Нововолинськ було передано три прапори з підписами, адресами, номерами телефонів побратимів Юрія Щербика. Перший для учнів ЗОШ №6, другий для учнів школи ім. Т.Г.Шевченка і третій, персональний, для голови ради об”єднання волонтерів Нововолинському центру допомоги військовослужбовців – Валерію Курстаку, на якому, до речі, є й автограф Юрія. Фотографував сам Юрій Щербик зі свого мобільного телефону 07.06.2015-го року. На фото прапор тримають командир розрахунку ЗУ 23- 2, уродженець міста Донецьк, сержант Акіменко Дмитро Миколайович, та наш нововолинець Валерій Володимирович Суровий.

DSC_0712

У свій час, за дорученням героїв-захисників, діти отримали прапори з рук волонтерів. 13.12. 2016-го року нововолинці святкували ряд знаменних для України дат під час проведення традиційного турніру в честь… і з нагоди “Родинна ліга Супер UA 16+”в п.ч. і з нагоди 75-ї річниці створення Білоцерківської 72-ї ОМБР. Ведучим на турнірі від ветеранів сімдесят другої був Юрій Щербик. Під час турніру в приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу “Шахтар” Юрій зі своїми побратимами визначили переможців у номінації 51-ї і 72-ї ОМБР кращого малюнку Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків “Я і Супер Україна-2016” на тему “Наша з татом мрія – Супер МРІЯ”, а також кращий малюнок серед конкурсантів з Донецької області. Також в цей святковий день у Нововолинській центральній бібліотеці працювало журі конкурсу по семи номінаціях у складі митців, представників Волинського обласного центру фізичного здоров”я населення “Спорт для всіх”, учасників бойових дій, в т. ч. і член журі конкурсу Юрій Щербик. Тому і зрозуміло, що прапори були люб’язно передані директором Іваном Івановичем, класним керівником Ларисою Іванівною та учнями 8-го Б ЗОШ №6, а також заступником, на той час, директора з виховної роботи, волонтером НЦДВ з 14-го року Інною Василівною Вихор зі школи імені Т.Г.Шевченка представникам НЦДВ ОМ 7МБ.

13.12.2016 Оцінка малюків конкурсу “Я і Супер Україна – 2016”


Існує також четвертий прапор, прапор-банер. Для НЦДВ ОМ 7МБ фотостудією  FLASH, п-ць Ребітва С.П. передане фото прапора, а в Студії друку виготовлений банер.

фотоколаж 3

На фото волонтери: Сергій (Ковель), Валерій, Ірина, Ніна, Олена (Нововолинськ)

 

Прапор-банер подарований дітям Двірківщинської Козацької Республіки, адже їхні батьки з весни 2014-го року захищають Україну в рядах 72-ї ОМБР.