Переможці конкурсу “Лист мамі – 2013” м.Нововолинськ

Травень 27, 2013

Конкурс “Лист мамі – 2013” м.Нововолинськ закінчено. Дізнайтеся хто став переможцем!

Конкурс “Подаруй мамі радість” 2013 Нововолинськ

Переможець

Дорога моя, мила матусю!

Я – твоя маленька кровинка! Ти подарувала мені життя, наділила ласкою і любов’ю, дала все найкраще, що є у тебе. Ненечко моя, ти піклуєшся про мене, не спиш ночами, коли я хворію.

Пам’ятаєш, матінко, як я зовсім недавно бігала маленькою дівчинкою біля нашого будинку? Ти завжди говорила мені бути обережною, щоб я не впала, не зробила собі боляче. Але я не слухала тебе і кожного разу поверталася з розбитими колінцями. Ти постійно піклуєшся про мене, переживаєш, щоб зі мною все було добре.

А тепер я пішла до школи. Ти завжди допомагаєш, коли у мене щось не виходить, даєш корисні поради. Коли мені погано, ти відразу все розумієш. Ми з тобою – найближчі подруги.

Ненечко моя! Зовсім недавно я побачила на твоєму обличчі зморшки. На душі стало дуже боляче. Я обіцяю, що намагатимуся ніколи не засмучувати тебе і не завдавати прикрощів, щоб зморшок більше не прибавлялося.

Голубко моя, ні з чим не зрівняти твою усмішку. Скільки вона дарує тепла! Мені дуже хочеться, щоб вона ніколи не зникала з Твоїх уст, щоб ти вічно всміхалася мені.

Матусю! Мені уже 8 років. Дуже швидко минає час, і я дорослішаю. Повір мені, я дуже горджуся, коли чую від когось: ”Вікторіє, ти вся в Маму!”. Ти навчила мене любити, поважати людей, трудитися. Своїм прикладом довела, що в житті є справжня дружба, вірність, щастя. Ненечко моя, я ніколи не підведу тебе, не зраджу твоїм починанням.

Я знаю, що в майбутньому переді мною виникне ще багато труднощів і випробувань, але не боюся, бо впевнена, що ти завжди допоможеш вирішити кожну мою проблему.

Мамо! Ти і я – дві нероздільні половинки. Знаю, скільки б мені не було років – десять, двадцять, п’ятдесят, – мені завжди потрібна будеш ти, твоя ласка, твій погляд, твоя мудра порада. І куди б не закинуло мене життя, я завжди вертатимусь до отчого порогу, цілуватиму твої руки, які пестили у дитинстві.

Дорога моя ненечко, будь певна, що твоя донька безмежно любить тебе, цінує, шанує і поважає, ніколи не забуває і бажає тобі одного – мирного, щасливого і спокійного життя!

Ніщо не вічне – вічні матері!

Уже й тоді як нікому стрічати,

Допоки сонце сяє нам вгорі –

У кожного живе у серці мати!

07.05.2013 р.

З безмежною любов’ю, твоя донька Вікторія.

 

Вікторія Лисенко, учениця 2-А класу ЗОШ № 5

 

 

Моя матуся

У кожної людини є матуся. А мені так хочеться сказати про свою неньку найкращі слова. Я в ній люблю все: блакитні очі, русяве волосся, мелодійний голос та щиру посмішку. Але найкращі в неї руки. Вони такі лагідні й ніжні, як весняні квіти. Рученьки не знають спочинку ні вдень ні вночі.

Коли я була маленька, ненька колисала мене на своїх руках, допомагала зробити перші кроки.

Зі своїми радощами і невдачами йду до матінки. Ніби ластівка розправляє крила, так мама розкриває свої руки для обіймів. А вони такі теплі й добрі! І мені стає радісно на душі. Ранком, як іду до школи, матуся завжди приголубить мене. А коли вона готує обіди, я завжди думаю, які в неї золоті руки. Вони все вміють робити. Матусині пиріжки – найсмачніші !

Мені здається, що з її рук я п’ю любов, добро та ласку. Ніколи не забуду теплих маминих рук і через все життя пронесу любов і повагу до неньки.

Мацьоха Анна,

учениця 4-А класу

НВК«Нововолинська спеціалізована школа №1 – колегіум»

Мама

Перше слово людини – мама. Кожна дитина у світі хоча б раз на день говорить це слово. Його розуміють у всіх країнах, і навіть звучить воно майже однаково в більшості мов. Скільки творів присвячено матері. Саме це слово ніби вміщує щось таке ніжне й тепле. І одразу в уяві виникає неньчин тендітний та ніжний образ.

Що може бути ріднішим за матусині руки. Коли сумно, вони зігрівають обіймами. Що може бути ласкавішим за матусині очі? Вони осяюють світ навколо Немає нічого щасливішого, ніж мить, коли матуся посміхається. І навіть коли вона сердиться, все одно випромінює ніжність.

Мама вчить нас найголовнішим якостям: доброті, чесності, порядності та людяності. Завдяки неньці діти виростають по-справжньому хорошими людьми. Для мене немає ближчої людини за мою матусю, адже вона – найкраща у світі.

Дуда Юлія,

учениця 4-А класу

НВК«Нововолинська спеціалізована школа №1 – колегіум»

Моя матуся

Ніжне, красиве, найперше в житті – це слово мама. І звучить воно по-різному: як тремтіння проліска, який пробивається з-під землі, як чистий подих вітру серед розлогих полів, як спів пташок, як шум джерельної води.

Мама – як ангел для своєї дитини. Вона охороняє її і піклується впродовж всього життя.

Моя матуся – найкраща у світі. Від її посмішки я відчуваю промінчики сонця, які опускаються з неба і зігрівають моє серденько. А чарівна колискова веде мене у інші світи: таємничі і нерозгадані. І руки як два крила, що ніжно торкаються чола перед сном. А сила її – у любові. Тому що саме мамина любов надихає мене робити добрі справи та гарні вчинки.

Вона окрилює та підносить до неба під час молитви. Її любов додає мені відваги і рішучості, стриманості та терпеливості. Це як чиста вода, яка ллється у мою душу і наповнює її життям.

Я дуже люблю свою маму.

Цибульська Софія

учениця 3-В класу

НВК«Нововолинсьтка спеціалізована школа №1 – колегіум»

Моя матуся

Мама – найрідніша людина на землі. Мама, матінка, матуся! Як багато гарних слів є про маму. Моя матуся дуже весела, дотепна, жвава. Вона завжди поряд у важку хвилину, допоможе, пригорне, дасть гарну пораду. Моя ненька готує найкращі страви. Вона дала мені життя, навчила найголовнішим людським якостям. Мама мені як подруга, тому що розмовляє зі мною на різні теми, а я ділюся з нею своїми секретами. Коли я виросту, то буду у всьому допомагати матусі і піклуватися про неї.

Найрідніша людина на землі, сонечко мого життя – це моя матуся!

Сушкова Анастасія

учениця 3-Б класу

НВК«Нововолинсьтка спеціалізована школа №1 – колегіум»

Мама

Мама, матінка, матуся…. Як ми тільки не називаємо неньку. Ця людина супроводжує нас по життю від першої хвилини до останньої. Завжди піклується про дітей, порадить, втішить, приголубить.

Матуся – наш найкращий друг.

Як і для кожного, для мене моя мама найкраща, наймиліша, найрідніша. Що б я не зробив, у неї завжди є потрібні слова, щоб мене підтримати, заспокоїти. Вона радіє усім моїм досягненням, а в невдачах допомагає знайти корисний досвід. Від маминого поцілунку все навколо стає кращим.

Я дуже люблю свою маму!

Чарук Антон

учень 3-А класу

НВК«Нововолинсьтка спеціалізована школа №1 – колегіум»

Оновлено: Липень 24, 2015