П’ять президентів з родинами на футбольному полі у Двірківщині!

Жовтень 9, 2016

30.09.2016 в день мучениць Віри Надії Любові і матері їхньої Софії, у Всеукраїнський День бібліотек, напередодні Дня вчителя, за сім кілометрів від логістичного центру «Рошен», на першому футбольному полі, де у сімдесятих роках минулого століття Андрій Миколайович Шевченко розпочав свою історичну кар’єру, п’ять президентів клубів зі своїми родинами у двох турнірах за підтримки кращих представників Двірківщинської Козацької Республіки вшанували учасників АТО і 7 знаменних дат для Ліги Супер UA.

7 – це кількість букв у найріднішому для українців слові «Україна»!

7 – це номер на футболці найвідомішого за часів незалежності України футболіста Андрія Шевченка!

У 2016 році:

7-го червня Вірі Сергіївні Приходько, духовній мамі Андрія Миколайовича, виповнилось 70 років!

7-го вересня 51-й ОМБР – 77!

29-го вересня Андрію Миколайовичу Шевченку – 40!

Поштовий індекс славного населеного пункту Двірківщина 07740.

26-го вересня виповнилось 51 Головнокомандуючому патріотів-захисників держави-країни УКРАЇНА!

25-го вересня – 56 володарю золотого м’яча 1986 року Ігорю Івановичу Бєланову!

На матчі у турнірах у Двірківщині готували свої клуби граючі головні тренери – учні 5-х і 6-х класів.

В Казковій Родинній Лізі Супер UA на футбольне поле гравці виходять під номерами:

6 – президент (6 грудня День Української армії),

7 – головні тренери (діти і Україна – це завжди СУПЕР),

8 – капітан (8 березня Міжнародний жіночій день),

Представник команди без номера (забезпечує культуру спілкування на футбольному полі та мир і злагоду в родинних клубах).

7 і 7 – це номери на маніжках в Родинній Лізі Супер UA у двох дітей-гравців, які комплектують команду з двох родин.

Так як родинна Ліга розпочала свою ходу у Нововолинську 7 років тому завдячуючи ентузіазму членів та прихильників Всеукраїнського Громадського Об’єднання Українська Народна Рада, оргкомітет Ліги Супер UA вшановує 60-річчя з дня народження голови ВГО УНР Миколи Івановича Поровського –полковника ЗСУ та 87-му річницю Дмитра Васильовича Павличка – старійшини ВГО УНР!

Оргкомітет турнірів у Двірківщині, Нововолинський ЦФЗН «Спорт для всіх» СОКу «Шахтар» та мережа магазинів «Супер UA» щиро дякують управлінню освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради, трудовому колективу та директору Литвиненко Т.В. школи Двірківщинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів ДНЗ (ясла-садок)», відділу освіти та начальнику відділу Степанченко М.Т. Яготинської РДА, директору ДЮСШ м. Яготин Стобчатому Ю.Л. за допомогу в проведенні турнірів, Волинському обласному ЦФЗН “Спорт для всіх” (директор Новосад В.П.), патріоту своєї фірми з Києва за надані подарунки для учасників АТО, вболівальникам та бібліотекам, президентам клубів «Чемпіон» і «Хуторяни» Віталію Іщуку і Сергію Зінчуку за фінансування клубів. Завдяки Вам, вболівальникам і чудовій погоді свято родинного футболу у Двірківщині відбулось!

Оновлено: Жовтень 9, 2016