Родинна Ліга СУПЕР UA 2017 з футболу! Анонс

Вересень 7, 2017

Оргкомітет Ліги   СУПЕР UA  вітає з 78-мою річницею заснування 51-шої ОМБР і  запрошує  прийняти участь у турнірах Ліги   СУПЕР UA ” Родинна ліга  СУПЕР UA 2017 з футболу” які можуть  проводитись від особливої для волинян дати 07.09.2017 до  57-мого дня народження другого володаря ЗОЛОТОГО м’яча серед українців. Дата фінального турніру буде оголошена пізніше.

Турніри проводяться за такими умовами:

Турнір проводиться згідно спрощених правил гри у футбол. Одночасно на полі знаходиться 5 польових гравців та воротар (2 учня і 4 дорослих). Гра проходить у два тайми по 5хв. Система розіграшу визначається залежно від кількості команд.

До участі в змаганнях  допускаються всі бажаючі, які не мають обмежень за станом здоров’я до занять фізичною культурою та спортом.

Склад команди – 6 учасників та 1 представник.

Учасники:

  • президент клубу (організовує фінансування та допомагає головному тренеру комплектувати склад команди на полі. Граючий президент (тато або хрещений тато, дядько, дідусь, добра людина, котра допомогла об’єднати дві родини в одну команду);
  • головний тренер (учень чи дорослий представник родини);
  • капітан (учень);
  • члени команди;
  • представник жіночої статі (класний керівник учня, мама, хрещена мама, тітка або бабуся). Представник підписує протокол, а під час проведення змагань забезпечує відповідну культуру спілкування серед гравців на полі.

На  полі спілкуватися з генеральним суддею та суддею через капітана. Капітан отримує нагороди.

Далі буде …

Оновлено: Вересень 7, 2017