СУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА 2016/2017

Грудень 1, 2017

00

Оргкомітет проекту «СУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА » вітає всіх патріотів України з  визначноою історичною подією –  двадцять шостою річницею Всеукраїнського референдуму про незалежність України, на якому волевиявленням народу було підтверджено Акт про державну незалежність України І на СХОДІ і на ЗАХОДІ, і на ПІВНОЧІ і на ПІВДНІ, в ч.т. і в КРИМУ та в нашій столиці, місті Києві  український народ сказав ТАК НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ.

Вже третій захід проекту «СУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА » 2017-2018 навчального періоду (Родинна Ліга Скпер UA, вікторина СУПЕР, конкурс дитячих малюнків «Я і Супер Україна 2017») – вдався. Залікові СУПЕРи на рахунках шкіл Волинської, Львівської,  Луганської, Донецької та Київської областей. Приємно, що учні кращих навчальних закладів зі Сходу та із Заходу в проекті «СУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА » 2016-2017 навчального року і надалі беруть активну участь. Оргкомітет проекту вдячний

начальнику відділу освіти Старобільського РДА Луганської області та секретарю Яворівської міської ради Львівської області – Ользі Мирославівні Созанській  за організацію  вручення за урочистих обставин подяк від організаторів педагогічному  колективу на чолі з завідувачем Байдівської філії Половинкинської ЗОШ І – ІІІ ступенів Старобільської районної ради Луганської області  – Бєліковою Юлією Миколаївною;  за кращі результати учнів у проекті 2016 – 2017 навчального року серед шкіл- учасників  і педагогічному  колективу Яворівського НВК «ДНЗ – ЗОШ I ступеня  Львівської області  на чолі з директором – Борис Любов’ю Володимирівною!

Шлях ПОДЯК від організаторів проекту «СУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА» Волинського обласного і Нововолинського міського ЦФЗН  «Спорт для всіх», Нововолинської МО ВГО Українська Народна Рада, НЦДВ ОМ 7МБ і мережі Супер UA у світлинах.

IMG_6554

Представник оргкомітету Олександр Шапоренко ЗСУ, 24 ОМБР ім. короля Данила.

IMG_6304

Представник оргкомітету Наталія Савчук НЦДВ ОМ 7МБ.

IMG_6578

Представник оргкомітету  Костянтин Франчук НЦДВ ОМ 7МБ.

IMG_6568

Анатолій Мужевітін, – член журі, художник. (м. Нововолинськ).

Щ22407797_388394431574654_1200478417_n (1)

Юлія Горбатюк ВО ЦФЗН  «Спорт для всіх», м. Луцьк.

IMG_6473

Колективне вітання кращим на ЗАХОДІ та кращим на СХОДІ від користувачів Нововолинської центральної міської бібліотеки, волонтерів НЦДВ ОМ 7МБ і представника ЗСУ.

ПОДЯКА

Педагогічному колективу Яворівського НВК «ДНЗ – ЗОШ I ступеня»Львівської області  на чолі з директором – Борис Любов’ю Володимирівною за активну участь  у Всеукраїнському проекті «СУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА » за період 2016 – 2017 навчального року!

Організатори заходів проекту: Волинський обласний та Нововолинський міський ЦФЗН «Спорт для всіх» , МО ВГО Українська Народна Рада, мережа Супер UA, об’єднання волонтерів Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям висловлюють щиру вдячність за Ваш вклад  у виховання дітей, формування їх загальнолюдських цінностей: шанобливого ставлення до батьків, милосердя, ввічливості, утвердження духовності, поваги до родини та людей різного віку, розуміння необхідності формування у дітей навичок трудової та економічної діяльності, удосконалення навичок користування персональним комп’ютером та мережею Інтернет.  Ми раді, що у Вашому обличчі знайшли чуйних професійних педагогів, які заохочують активних дітей, що дало можливість вихованцям закладу приймати участь у заходах проекту і відсвяткувати День Святого Миколая і День матері від Заходу до Сходу разом  у 2016 – 2017 навчальному році.

Бажаємо Вам ЗЛАТА літ 100 і більше в радості, при доброму здоров’ї, з гідністю в мирі жити у демократичній, квітучій країні – Україні!

УКРАЇНА – ЦЕ  МИ РАЗОМ!

21231883_891050661052464_323981588301242492_n

Борис Любов Володимирівна і Созанська Ольга Мирославівна.( м. Яворів.)

IMG_0646

Бєлікова Юлія Миколаївна і Шовкопляс Олександр Анатолійович, с. Байдівка, Луганька обл.

ПОДЯКА

Педагогічному колективу Байдівської філії Половинкинської ЗОШ І – ІІІ ступенів Старобільської районної ради Луганської області  на чолі з завідувачем філії – Бєліковою Юлією Миколаївною  та керівнику територіального оргкомітету СУПЕР гри Подаруймо мамі радість – 2017» на  Луганщині – Олександру Шовкоплясу за найкращі  результати у Всеукраїнському проекті «СУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА » за період 2016 – 2017 навчального року.

Організатори заходів проекту: Волинський обласний та Нововолинський міський ЦФЗН  «Спорт для всіх» , МО ВГО Українська Народна Рада, мережа Супер UA, об’єднання волонтерів Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям висловлюють щиру вдячність за Ваш вклад  у виховання дітей, формування їх загальнолюдських цінностей: шанобливого ставлення до батьків, милосердя, ввічливості, утвердження духовності, поваги до родини та людей різного віку, розуміння необхідності формування у дітей навичок трудової та економічної діяльності, удосконалення навичок користування персональним комп’ютером та мережею Інтернет.  Ми раді, що у Вашому обличчі знайшли чуйних професійних педагогів, які заохочують активних дітей, що дало можливість вихованцям Байдівської філії стати кращими серед шкіл за результатами  у 2016 – 2017 навчальному році.

Бажаємо Вам ЗЛАТА літ 100 і більше в радості, при доброму здоров’ї, з гідністю в мирі жити у демократичній, квітучій країні – Україні!

УКРАЇНА – ЦЕ  МИ РАЗОМ!

Оновлено: Грудень 1, 2017