Турнір із волейболу пам’яті Олександра Кулика

Квітень 8, 2016

4 та 5 квітня у Нововолинську проходив турнір із волейболу пам’яті відомого спортсмена, викладача фізичної культури Олександра Кулика. Уже третій рік поспіль у спортивних залах загальноосвітньої школи №6  змагалися команди викладачів освітніх закладів міста.


Олександр Григорович Кулик – випускник ЗОШ №2, вихованець відомого волейбольного тренера Марата Басуна. Після закінчення інституту розпочав трудову діяльність в рідній школі, згодом викладав фізичну культуру у загальноосвітній школі №6. Нововолинці пам’ятають Олександра Кулика не тільки як гарного викладача і спортсмена, але і шанують за те, що завдяки його ініціативі на територіях ЗОШ №2 та ЗОШ №6 облаштовані одні з найкращих в місті відкритих спортивних майданчиків.
Протягом двох днів у турнірі змагались вісім команд освітян. Ентузіасти волейболу продемонстрували хорошу гру, радуючи вболівальників яскравим та азартним спортивним видовищем. У результаті напружених дводенних матчів у фіналі зійшлись команди ДЮСШ та ЗОШ №7. У найемоційнішій грі турніру вчителі ЗОШ №7 вибороли кубок, на другому місці  –викладачі дитячо-юнацької спортивної школи, третю сходинку посіла команда ЗОШ №6.
Призери та кращі гравці турніру отримали нагороди від організаторів спортивного заходу: управління освіти Нововолинського міськвиконкому та міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

img_4669

Бажаючі переглянути фотозвіт турніру 2017-го року натисьніть сюди.

Оновлено: Квітень 3, 2017