Українці – засновники свята ДЕНЬ ЩАСТЯ. (За версією дітей західної та східної України)

Березень 24, 2017

	00


20.03.2017р. ЩАСТЯ, ЯВОРІВ. ШУЛЬГИНКА разом відсвяткували Міжнародний день ЩАСТЯ
і 378-му річницю від дня народження гетьмана України Івана Мазепи.
https://www.facebook.com/groups/594085480760222/?hc_ref=NEWSFEED

 

Україна – сама щаслива країна. У когось виникли сумніви? Назвіть хоч одну ще країну, в якій є місто ЩАСТЯ. Діти спокійно читають далі, а дорослі, які чекають щоб їм хтось повернув хліб по 16 копійок за буханець, ковбаску «московську» за 2 карбованці 80 копійок, рідину… за три шістдесят дві та все це при світлі за 3 копійки за кіловат натисніть на посилання.

То, як почали святкувати День Щастя? Про це читайте нижче, а зараз про щасливих у сьогоденні. Учасники Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Я і Супер Україна 2016», кращі патріоти України з історичного західного населеного пункту Яворів надіслали привітання-подарунки зроблені власноруч співзасновникам Всеукраїнського конкурсу «Я і Супер Україна» (малюнки “Я і Супер Україна-2014“)  кращим патріотам України зі славного історичного східного населеного пункту Шульгинка, щоб разом вже традиційно привітавши кращих патріотів хоча і молодшого населеного пункту ніж Яворів і Шульгинка, але також історичного міста ЩАСТЯ та одночасно відсвяткувати п’яту річницю (це за рішенням Генеральної Асамблеї ООН з дня заснування свята Міжнародного дня щастя) чи 263-ю річницю (за однією з версій) з дня заснування Всеукраїнського дня щастя (детальніше читайте нижче(ремарка-пояснення для не зовсім здорових дорослих: найкращі патріоти України, СУПЕР патріоти звичайно діти. І чим молодші – тим більші патріоти. Вони народились в найкращій країні світу Україні, у найкращих для них батьків, вони не мріють про десь, вони радіють щасливим митям тут і зараз. Для дітей держава Україна – це краєвиди, озера, поля, гори, родина, друзі, перша іграшка, перша вчителька дітей України держава Україна – це краєвиди, озера, поля, гори, родина, друзі, перша іграшка, перша вчителька…, у Казковій Родинній Лізі Супер UA СУДДЯ – це чесна, добра, порядна людина. А інакше і не може бути, бо в памяті дітей з родинних клубів це слово несе позитивні емоції чи на Волині генеральний суддя Ліги Бортнічук Валентин Іванович, чи на Київщині Стобчатий Юрій Леонідович – люблять дітей, спорт, рідну країну і судити вміють лише чесно. А наскільки поважне слово ПРЕЗИДЕНТ-посаду президента в родинних клубах суміщає з своєю головною посадою ТАТО тато дитини. Для дітей це на стільки зрозуміло: це ж мама закохалася у тата, мама його обрала собі за чоловіка та дала згоду бути його дружиною і вони разом люблять свою дитину, допомагають, оберігають як по житті, так і під час спортивних змагань.  Цей перелік можна продовжувати та продовжувати, бо у дітей все СУПЕР).

ФОТО ЩАСТЯ

ЩАСТЯ, 2016-й рік, подарунки до Дня Святого Миколая у героїв!

Оргкомідет конкурсу “Я і Супер Україна 2016” і Нововолинськиц центр допомоги військовослужбовцям ОМ 7МБ вдячні за розуміння і допомогу в акції “Подарунки,, зроблені власноруч на передову до Дня Святого Миколая” секретарю Яворівської міської ради добродійці Ользі Мирославівній, діткам шкіл м. Яворів, солдату 24-ї ОМБР добродійці Оксані Акімовій, діткам та колективу Шульгинської школи і звичайно волонтерам Галині з Шульгинки і Галині з Байдівки (Луганщина) за вручення героям в Щасті, а також солдату славної Харківської бригади ЗСУ Івану Шевченку, офіцеру Іванні Чобіт та представникам козацької старшини славної ЗАЛІЗНОЇ бригади ЗАЛІЗНИЙ ДУХ – ЗАЛІЗНА ВОЛЯ і ДОБРЕ СЕРЦЕ за вручення на передовій в Донецькій і Луганській областях.

 

 Вручення подарунків до Міжнародного дня ЩАСТЯ від учасників Всеукраїнського конкурсу “Я і Супер Україна – 2016” з м.Яворів конкурсантам з населеного пункту Шульгинка, та відеоподяка зі СХОДУ на ЗАХІД.

img_3583

20.03.2017р. День ЩАСТЯ в ЩАСТІ.

img_3593

20.03.2017р. День ЩАСТЯ в ЩАСТІ.

img_3594

20.03.2017р. День ЩАСТЯ в ЩАСТІ.

img_3595

20.03.2017р. День ЩАСТЯ в ЩАСТІ.

У далекому …  році підписали угоду нащадки славної Київської Русі козацька старшина з сусіднім молодим … далі буде

Оновлено: Березень 28, 2017