Чемпіонат України серед рибалок – інвалідів. Дві медалі у Нововолинців. Вітаємо!

Травень 5, 2017

01

Ліга Супер UA вітає з наступним успіхом наших партнерів Волинський обласний центр фізичного здоров”я населення “Спорт для всіх” і бажає надалі представляти Волинь на змаганнях Всеукраїнського рівня.
Пропонуємо ознайомитись зі звітом керівника Нововолинського ЦФЗН “Спорт для всіх” Бортнічука Валентина Івановича, представника команди  з Волині на Всеукраїнських змаганнях з рибної ловлі (поплавок) серед спортсменів-інвалідіів, а також дякуємо за надані нам  фото паном Валентином.
               Перший віцепрезидент  Ліги Супер UA  Володимир Красун.

Нововолинці знову з медалями! 26-28квітня у м.Київ проходив Чемпіонат України з рибної ловлі (поплавок) серед спортсменів-інвалідів.Команда Волині у складі трьох нововолинців Олександра Глинюка.Олександра Курила та Костянтина Карпінського наполегливо боролась за нагороди змагань на приватній столичній водоймі “Корольок”.В результаті серед тридцяти дев”яти учасників з усієї України в категорії ампутантів золото завоював наш О.Курило! (вага улову 4845гр.) Срібло серед інвалідів опорно-рухового апарату здобув К.Карпінський (12220гр)! Переможці та призери змагань отримали грамоти.медалі та цінні подарунки від організаторів заходу…Дуже хороша.приємна.дружня атмосфера…Таке враження.що ці прекрасні особистості з обмеженими фіз.можливостями мають більше бажання жити.творити.перемагати ніж деякі здорові люди…

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

Оновлено: Травень 5, 2017