Я і Супер Україна 2017. Перша ластівка зі СХОДУ! Звіт

Січень 21, 2018

_DSC7956

Напередодні святкування сотої річниці від Дня Злуки, прийняття IV-го універсалу, що юридично об’єднав Західну Українську Народну Республіку і Українську Народну Республіку до оргкомітету конкурсу дитячих малюнків «Я і Супер Україна 2017» у наймолодше місто Волині Нововолинськ надійшов звіт та світлини із наймолодшого міста Луганщини, міста Сєвєродонецьк від Анастасії Володимирівни Копилової, психолога БО «БФ «Карітас Сєвєродонецьк».

20 січня 2018 року в дитячому центрі БО «БФ «Карітас Сєвєродонецьк» відбулась цікава подія – родинне свято з підведенням підсумків Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Я і Супер Україна 2017».

_DSC7820

Свято вийшло надзвичайно теплим і по-справжньому домашнім. Батьки, бабусі та діти разом говорили про свої мрії та бажання, вчились їх правильно висловлювати, працювали над тим як обрати кращій шлях їх реалізації. Одна з чарівних бабусь розповіла нам про свою втому, про те, що їй не вистачає часу на відпочинок. Це легко виправити. Зручне крісло, тепла ковдра, чашка гарячої та запашної кави – все! На очах змінився настрій, з’явилась посмішка та вдячність на обличчі. Складніше виконувати дуже великі бажання. Багато  дітей висловили мрію про мир та злагоду у нашій країні. Щоб це здійснилося насправді, ми вирішили побажати цього усі разом, посилаючи усім нам та нашим захисникам віру у любов, добро та  мир.

_DSC7811

_DSC7832

__DSC7834

DSC_7852

 Ось так  проходила маленька трансформація. Сором’язливі та засмучені дорослі тяжкими думками про своє життя, гралися разом зі своїми дітьми, вчили віршики англійською мовою, заробляли активністю цукерочки. А наприкінці свята учасники конкурсу та гості після переданих вітань від командування та особового складу 39-го зенітного ракетного полку з найдавнішого міста Волині, міста Володимир-Волинський отримали можливість ознайомитись з відео протоколом від представника оргкомітету, луганчанина Олександра Шовкопляса переможців з дев’яти номінацій.

_DSC7911

Сергій Вікторович Зуєв, представник оргкомітету проекту «СУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА» у Слобідській Україні з 2014-го року, заступник директора БО «БФ «Карітас Сєвєродонецьк», голова громадської організації   «Всеукраїнська організація «Клас»»

 

Всі учасники конкурсу отримали сертифікати-подяки і нарешті було нагороджено переможців конкурсу малюнків. Ними стали Хлудєєва Альона  – у номінації  «Оригінальний малюнок» та Сідоренко Андрій –  у номінації «Волонтерські симпатії».

_DSC7918

_DSC7920

_DSC7923

_DSC7926

Ведуча заходу Анастасія Копилова, Сергій Зуєв та переможець у номінації  «Оригінальний малюнок» Хлудєєва Альона

_DSC7941

Сергій Зуєв і призер  номінації «Волонтерські симпатії» Сідоренко Андрій.

_DSC7950

_DSC7956

Дякуємо оргкомітету  проекту «CУПЕР РОДИНА – ЄДИНА УКРАЇНА»,  НЦДВ ОМ 7МБ, МО ВГО УНР, Волинському обласному та Нововолинському міському ЦФЗН «Спорт для всіх» за можливість взяти участь у такій гарній справі.  Додаткову інформацію та роботи усіх учасників можна подивитись   за посиланням: «Конкурс «Я і Супер-Україна-2017». Розпочинаємо!

Анастасія Копилова, член оргкомітету конкурса в м. Сєвєродонецьк

Автор світлин Дмитро Васильєв.

Оновлено: Січень 21, 2018