Я і Супер Україна 2017. П’ята ластівка зі СХОДУ! Звіт

Січень 27, 2018

2

25-го січня у славному населеному пункті Діанівка, що неподалік Волновахи, відбулось святкове вручення нагород Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків  «Я і Супер Україна 2017». Оргкомітет проекту вдячний пану полковнику Ігорю Васильовичу Ломаченку за оперативно надісланий до Нововолинська звіт та світлини чудового дійства.

     Гарну співпрацю з Діанівською школою ще в жовтні налагодив офіцер однієї з бригад ЗСУ –  Оксана Кращук. Саме їй юні донеччани передали на конкурс «Я і Супер Україна 2017» 39 малюнків на тему «Наша родинна мрія – СУПЕР мрія». Варто зазначати, що допомогла пані Оксані своїми консультаціями та моральною підтримкою старший лейтенант 24-тої бригади ім. короля Данила Іванна Чобіт, представник оргкомітету конкурсу  «Я і Супер Україна 2016» в населеному пункті Врубівка, що на Луганщині.

     Перед нагородженням офіцери військово-цивільного співробітництва передали директору Діанівської ЗОШ I-III ступенів Олені Миколаївні Улитич посібники видавничої групи «Основа» (м. Харків) для педагогічного колективу.

1

В очікуванні нагород з щирими, блискучими очима, хвилюючись, вишикувались учні школи в повному складі.

IMG_2517

Всі учасники конкурсу отримали сертифікати – подяки, а переможці подарунки від організаторів конкурсу: Нововолинського центру допомоги військовослужбовцям ОМ 7МБ, мережі Супер UA, МО ВГО УНР, Волинського обласного та Нововолинського міського  ЦФЗН «Спорт для всіх»

43

Першокласниці Гомельська Поліна зайняла третє місце у номінації  «Оригінальний малюнок», а Чорноусова Вікторія перемогла у номінації «Волонтерські симпатії».

37

IMG_2512

39

У номінації «Спорт для всіх-за здоровий спосібжиття»Волинського обласного центру фізичного здоров’янаселення «Спорт для всіх»нагороди отримали: за зайняте друге місце – шестикласник Рудь Микита, а за зайняте третє місце – восьмикласниця Булгакова Ангеліна.

41

Також школі було подаровано книгу з побажаннями від автора, члена оргкомітету проекта«Супер родина – єдина Україна» та члена журі конкурсу Юрія Щербика «На лінії невидимих фронтів», книгу (5 авторів із ЗАХОДУ та сім авторів зі СХОДУ) «Будьмо здорові!», а також підручник, по якому польські діти вчать математику у першому класі, з побажанням  подорожувати до Польщі через Волинь.

На завершення зустрічі офіцери побажали діткам здоров’я, успіхів у навчанні та мирного неба.

І, звичайно, колективна світлина на згадку.

Ігор Ломаченко начальник групи ЦВС «Волноваха»

38

Оргкомітет проекту вдячний представникам козацької старшини ЗСУ, полковникам Юрію Соколовському, Ігорю Ломаченку, офіцерам ЦВС Вадиму та Владиславу, офіцерам бригад ЗСУ Оксані Кращук та Іванні Чобіт, командуванню та особовому складу військових частин з дислокацією в славному місті Володимир-Волинську і партнеру Нововолинського центру допомоги військовослужбовців з початку 2014-го року перевізнику «Нічний експрес» за подарований позитив діткам зі СХОДУ.

Історія конкурсу з 2011-го року за посиланням

«Конкурс дитячих малюнків Я і Супер Україна»

Приємно були здивовані волонтери з Нововолинська і Харкова побачивши на світлині від Ігоря Васильовича пакуночок з нагородами конкурсантам поруч із пакуночком з методичною літературою,… для педагогічного колективу Діанівської школи

26733639_1659376877484216_4292591631264651765_n

Один з авторів книги «Будьмо здорові!» волонтер із Харкова Ольга Рубцова

Давня співпраця харківських і нововолинських волонтерів із наближення перемоги над російським агресором вже в котре доводить, що гасло «СХІД і ЗАХІД – разом» – дієвий!

 

СХІД і ЗАХІД разом. БО Україна – це М И РАЗОМ!!!

Оновлено: Січень 27, 2018