Я і Супер Україна 2017. Шоста ластівка зі СХОДУ! Звіт

Лютий 1, 2018

DSC_3122

У День пам’яті Героїв Крут, у соту річницю подвигу київських студентів і бійців вільного козацтва, прикладу для нинішніх та майбутніх поколінь у населеному пункті Врубівка, що неподалік Попасна, відбулось святкове вручення нагород Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків  «Я і Супер Україна 2017». Оргкомітет проекту «Супер родина – єдина Україна» вдячний пану лейтенанту Миколі Христорізу та Ярині Олені Валеріївні за надісланий до Нововолинська звіти та світлини святковових дійств.

Сьогодні, у понеділок 29 січня, рівно сто років тому більше 300 молодих воїнів Української Народної Республіки, як легендарні 300 спартанців, пізніше 300 козаків під Берестечком стояли на смерть, можна сказати, посміхались їй в обличчя. Більше 300 могутніх духом юнаків поставили свою державу, майбутнє своєї Батьківщини вище своїх життів, адже це була їх найзаповітніша МРІЯ.

         Командування та особовий склад 10 Гірсько-штурмової бригади вирішили приурочити нагородження учасників конкурсу «Я і Супер Україна 2017»  цій пам’ятній даті. Вихованці Врубівської ЗОШ та дитячого садочка «Сонечко» що на Луганщині  14-го жовтня 2017-го року,  у святковий день Покрови Пресвятої Богородиці,  у День українського козацтва, у День 75-тої річниці створення УПА, у День захисника України  долучились до Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків від Покрови до Святого Миколая «Я і Супер Україна 2017»  на тему «Наша РОДИННА МРІЯ – СУПЕР МРІЯ».

Як бджілки біля вулика учасники конкурсу уважно з хвилюванням  переглядали  відео протокол від члена оргкомітету проекту «Супер родина – єдина Україна» Олександра Шовкопляса з н. п. Шульгинка, що на Старобільщині.

DSC_3107

Переможці отримали грамоти і подарунки від організаторів конкурсу: Нововолинського центру допомоги військовослужбовцям ОМ 7МБ, мережі Супер UA, МО ВГО УНР, Волинського обласного та Нововолинського міського  ЦФЗН «Спорт для всіх» та благодійників.

DSC_3110

Першокласниця Сагімбаєва Валерія – за зайняте 3 місце у номінації «Мистецька якість малюнку – шкільний вік»

 

DSC_3108

Учениця другого класу Пінчук Софія – за зайняте 3 місце у номінації «Глядацькі симпатії військовослужбовців 14 ОМБР»

DSC_3113

Учень другого класу Костомаров Марк – за зайняте 3 місце у номінації від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя»

Изображение 002

Журі від Волинського обласного  ЦФЗН «Спорт для всіх» Ольга Муляр, Аліна Клець, Юлія Горбатюк,голова журі, директор Володимир Новосад, Альона Ковальчук і головний бухгалтер, голова лічильної комісії Любов Бурачинська.

Всі учасники конкурсу отримали сертифікати – подяки за участь у Всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків  від Покрови до Святого Миколая «Я і Супер Україна 2017» »  на тему «Наша РОДИННА МРІЯ – СУПЕР МРІЯ».

IMG_20140410_083119

10-та ОГШБр гідно прийняла естафету у 24-тої ОМБР ім. короля Данила, організаторів у Врубівці конкурсу  «Я і Супер Україна 2016».   Слід зазначити, що діти, які бачили і відчували на собі незгоди війни, показали свою головну силу, вони не зневірились, вони продовжують мріяти – мріяти про щасливе майбутнє у вільній Україні.

         Але не тільки за це їм вдячні бійці нашої бригади та всі хто бачив їхні мрії на папері, той оптимізм, щирість і відкритість емоцій спонукають наших бійців докладати максимум зусиль і не зрадити мрій цих маленьких, але разом із тим і дорослих дітей.

Микола Христоріз, офіцер відділення МПЗ 10-тої ОГШБр.

 

     А напередодні у Врубівському ДНЗ  «Сонечко»  Попаснянського району  Луганської області, відбулося урочисте вручення нагород  представниками 10-тої ОГШБр дітям які приймали участь у конкурсі дитячих малюнків Від Покрови до Святого Миколая  «Я і Україна 2017» на тему « Наша родинна Мрія – Супер Мрія». Переможці у номінаціях були нагородженні грамотами та подарунками, а всі юні учасники-дошкільнята – сертифікатами та подарунками від благодійника, одного з Нововолинських підприємств.

DSC_3080a

Воробйова Богдана, вихованка дитячого садочка смт. Врубівка – за зайняте 1 місце у номінації «Мистецька якість малюнку – дошкільний  вік»

IMG_2502a

IMG_20180130_092500s

Полькін Давід, вихованець дитячого садочка смт.Врубівка – за зайняте 2 місце у номінації «Мистецька якість малюнку – дошкільний  вік»

Ряполов Кирил, вихованець дитячого садочка смт.Врубівка – за зайняте 3 місце у номінації «Мистецька якість малюнку – дошкільний  вік»

IMG_20180130_092529_1a

Селезньов Ілля , вихованець дитячого садочка смт. Врубівка – за зайняте 2 місце у номінації «Глядацькі симпатії військовослужбовців  14 ОМБР».

Для волонтерів НЦДВ танковий батальйон 14-тої ОМБР рідний з перших днів війни (У 2014-му році у складі 51-шої ОМБР, а з грудня чотирнадцятого року – 14 ОМБР, так як батальйон в повному складі перейшов до складу народженої і загартованої в боях, за такий короткий термін вже легендарної чотирнадцятої).

3a

Перемогу шляхом рейтингового голосування особовим складом танкістів з Володимир-Волинського у номінації «Глядацькі симпатії військовослужбовців танкового батальону 14 ОМБР» отримав Головчанський Артур, вихованець дитячого садочка смт. Врубівка. Своєю перемогою Артур виграв у подарунок для бібліотеки Врубівської школи  книгу «Незламні герої» – незакінченуий літопис про сучасних героїв-танкістів, випускників Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ», нагороджених державними нагородами.

IMG_2419a

Волонтер НЦДВ ОМ 7МБ, член лічильної комісії, перший, хто дізнався прізвище переможця, Констянтин Франчук.

 

IMG_2507a

IMG_2549a

Командир підрозділу 14 ОМБР, один з героїв книги  «Незламні герої» пан Сергій …

 

Цьогоріч погодні умови завадили підвести підсумки спільно Врубівськими ЗОШ і ДНЗ так як це було при нагородженні переможців минулорічного конкурсу «Я і Супер Україна 2016»

Цей захід відбувся завдяки співпраці школи з заступником командира бригади Петрюком Д.Т. та  офіцерами Руденко В.О. і Христорізом М.В. з в/ч А4267

Ярина Олена Валеріївна, директор Врубівської ЗОШ I-III ступенів

Історія конкурсу за посиланням«Конкурс дитячих малюнків Я і Супер Україна»

Співпраця волонтерів, військових, освітян вкотре підтверджує, що

Україна – це М И РАЗОМ!!!

Оновлено: Лютий 4, 2018