Я і Супер Україна 2018. СХІД Нагородження

Лютий 19, 2019

1

Від Дня Злуки до Стрітення в Донецькій і Луганській областях відбулись нагородження переможців конкурсу дитячих малюнків «Я і Супер Україна 2018» на тему «Миролюбна родина – супер сильна Україна».Пропонуємо переглянути фото звіт з Діанівки Волноваського р-ну Донецької області та з населених пунктів Луганської області: Половинкіно, Щульгинка і Байдівка Старобільського р-ну та смт. Врубівка Попаснянського р-ну.

22.01.2019 р. у Діанівській ЗОШ I-III ступенів що на Донеччині відзначили 100-ту річницю Дня Соборності України та першими на СХОДІ України вручили нагороди учасникам та переможцям Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Я і Супер Україна 2018» на тему «Миролюбна родина – супер сильна Україна»

2 3 4

 

Учні з Волноваського р-ну участь у конкурсі приймають вже вдруге

Я і Супер Україна 2017. П’ята ластівка зі СХОДУ! Звіт

.

Учні Шульгинської ЗОШ I-III ступенів Старобільського р-ну Луганської області вперше прийняли участь у Всеукраїнському конкурсі «Я і Супер Україна» у 2014-тому році.

Роботи на конкурс дитячих малюнків “Я і Супер Україна – 2014” (населені пункти Супер UA)

5 6 7 8

Вручення відзнак успіху “Я і Супер Україна-2016” – четверта ластівка зі СХОДУ!

 і Супер Україна 2017. Друга ластівка зі СХОДУ! Звіт

.

У квітні 2018-го року в місті Нововолинську випала нагода представникам оргкомітету конкурсу познайомитись з вчителями з Луганської області. Знайомству перш за все нововолинці завдячують давнім волонтерам проекту «Супер родина – єдина Україна»  Сергію Зуєву з Сєвєродонецька і Олександру Шовкоплясу з Байдівки, що на Луганщині.

. Один з організаторів конкурсу з 2011 р., голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук розповів історію проекта гостям зі СХОДУ і долучив до участі дітей «Поромівського ліцею».

Я і Супер Україна 2018. Нагородження. Захід

9 10

Вчитель початкових класів  ОНЗ«Половинкинська ЗОШ І – ІІІ ступенів»

Валентина Іванівна Пономарьова

..

Представник оргкомітету в Луганській області Олександр Анатолійович Шовкопляс нагородив учнів першого та другого класів ОНЗ “Половинкинська ЗОШ”, які приймали участь у Всеукраїнському конкурсі дитячіх малюнків “Я і супер Україна” на тему “Миролюбна родина – супер сильна Україна”.та здобули призові місця. 1 місце в номінації “Оригінальний малюнок” – Скороход Аліна, 2 місце в номінації “Волонтерські симпатії” – Сухаревська Альбіна, 3 місце в номінації “Мистецька якість малюнка – шкільний вік” – Ткаченко Альона

11 12

Олександр Анатолійович Шовкопляс нагородив учнві молодших класів Байдівської філії Половинкинської ЗОШ які приймали участь у конкурсі:  1 місце в номінації «Супер талант» – Блудова Даріна, 2 місце в номінації «Глядацькі симпатії військовослужбовців 39-го зенітного ракетного полку» – Бокатий Максим. Учні з Байдівської школи вже в третє прийняли участь у конкурсі «Я і Супер Україна»

Вручення відзнак успіху “Я і Супер Україна-2016” – третя ластівка зі СХОДУ!

Я і Супер Україна 2017. Третя ластівка зі СХОДУ! Звіт

13 14

ОМ 7МБ Казка про гідність СХІД ЗАХІД!

Елеонора Андрущенко Казка про гідність

Завершилось нагородження переможців  конкурсу “Я і супер Україна 2018” 15.02.2019 року у Врубівській ЗОШ І-ІІІ ст. смт Врубівка Попаснянського району.

15 16 17

 

Я і Супер Україна 2017. Шоста ластівка зі СХОДУ! Звіт

Вручення відзнак успіху “Я і Супер Україна-2016” – сьома ластівка зі СХОДУ!

18

До зустрічі у 2019-му році!

Історія конкурса  за посиланням «Я і Супер Україна»

Оновлено: Лютий 19, 2019