Малювання онлайн на сайті

Малювання онлайн для дітей – це програма, в якій можна малювати прямо на сайті. Готові малюнки можна зберегти до себе на комп'ютер. Натисніть кнопку “Грати”.

Малювати на сайті дуже просто і зручно. Для цього знадобиться компьютерна мишка. На зеленій панелі розташовано білий екран – це і є місце для малювання.

Перед початком малювання треба вибрати колір та товщину лінії.

Для малювання можна вибрати різну товщину ліній, для цього треба натиснути потрібний квадратик з кружечком всередині. Розмір кружечка показує товщину лінії.

Для того, щоб вибрати потрібний колір для малювання, треба натиснути один з кружечків з відповідним коліром, які розташовані на зеленому під білим екраном.

Якщо в малюванні щось пішло не так, то можна скасувати кілька останніх дій за допомогою кнопки "Скасувати". Ну, а якщо знадобиться зовсім скасувати все намальоване, то для цього є спеціальна кнопка "Очистити".

У цій програмі для малювання онлайн можна завантажити будь-яке зображення і малювати на ньому. Для завантаження зображення потрібно натиснути кнопку "Відкрити", у вікні потрібно вибрати файл для завантаження.

Для збереження намальованої картинки потрібно натиснути кнопку "Зберегти".

Дитяча програма для малювання онлайн – цікава і проста у використанні. Ці рисовалки створювалися спеціально для самих маленьких користувачів комп'ютера, які тільки вчаться користуватися мишкою.

Сподіваємося, що ця програма вам дуже сподобається!