1. Конкурс «Моя СУПЕР корисна покупка».

1. Конкурс «Моя СУПЕР корисна покупка»

До проведення даного випробування долучаються магазини мережі «СуперUA».

Перед безпосередньою участю у грі потенційний конкурсант (якщо він не досяг 18-річного віку, то з дорослим членом сім’ї) повинен звернутися у магазин, визначений організаторами для проведення гри, аби зареєструватися у відповідному журналі. Для реєстрації неповнолітніх конкурсантів обов’язкова письмова згода батьків на участь дитини у випробуванні. Батьки або особи, що їх замінюють, мають право у будь-який момент відмовитися від участі їх дитини у конкурсі «Моя СУПЕР корисна покупка».

Після реєстрації конкурсанту видається Картка учасника та Бланк закупів. Кожному конкурсанту присвоюється відповідний номер.

 Упродовж визначеного терміну (з 14 лютого по 08 травня 2016 року) конкурсанти мають право здійснювати у визначених організаторами магазинах корисні планові покупки для дому, насамперед, для мами, для родини. Для цього перед походом до магазину їх перелік необхідно занотувати у двох екземплярах Бланку закупів (для однієї закупки – не менше семи найменувань).

При покупці продавець-консультант робить запис у Бланках закупів щодо кількості набраних Суперів (у СУПЕР грі одиницею виміру є Супер). За одне найменування купленого товару нараховується один Супер (але повинно бути у Бланку не менше семи найменувань). Один екземпляр Бланку закупів залишається у продавця для організаторів конкурсу. Кількість закупів необмежена.

За бажанням конкурсанти можуть долучити до участі у даному конкурсі так званих «помічників-волонтерів» (із числа бабусь, хрещених, сусідок, адже вони також чиїсь мами). Для цього їх потрібно дореєструвати під своїм номером у реєстраційному журналі.

При бажанні допомогти своїм “помічникам-волонтерам” придбати для них корисні покупки конкурсанти проходять процедуру реєстрації, як вказано вище. При цьому конкурсантам нараховуватимуться додаткові залікові Супери. Кількість закупів необмежена.

Зразок бланку списку закупів

У населених пунктах, де відсутня мережа магазинів «Супер UA», можна також долучитися до цього конкурсу. Для цього потрібно здійснити покупку в будь-якому магазині. Щоб отримати 7 Суперів, учасник повинен показати список закупів і чек за оплачені покупки, зареєструвати в оргкомітеті (наприклад, в органах шкільного самоврядування в навчальному закладі ).

У населених пунктах, де відсутня мережа магазинів «Супер UA», до організаторів може долучитися будь-який торгівельний заклад, узгодивши з оргкомітетом «СУПЕР гри» умови співпраці.

Також учасник може зареєструватись в інтернет-магазині побутової хімії «СУПЕР UA». Для цього необхідно зробити покупки аналогічно, як в реальному магазині(повинно бути у Бланку не менше семи найменувань). Деталі на сайті www.superua.com.

Переможці та призери конкурсу визначатимуться за найбільшою сумою набраних Суперів.

Фінішує цей конкурс о 20 годині 07 травня 2016року.

Дізнатися про положення проведення СУПЕР гри «Подаруймо мамі радість», зможете натиснув сюди.

Щоб ознайомитися з інструкціею «Як перемогти в Супер грі» , натисніть тут.