Подаруймо мамі радість – 2017

 

Положення про проведення СУПЕР гри «Подаруймо мамі радість»
з нагоди святкування Дня Матері та міжнародного Дня сім’ї
( 2017р.)

І.Мета проведення
Формування у дітей та молоді загальнолюдських цінностей: шанобливого ставлення до батьків, милосердя, ввічливості; утвердження духовності, поваги до родини та людей різного віку.
Формування у дітей навичок трудової та економічної діяльності.
Удосконалення навичок користування персональним комп’ютером та мережею Інтернет.

ІІ. Організатори заходу
Організаційно-практичне забезпечення заходу здійснює мережа магазинів «СуперUA», Нововолинський ЦФЗН «Спорт для всіх», Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям ОМ 7МБ честь, гідність, перемога, …
Партнери та спонсори СУПЕР гри: …
– інформаційний партнер – сайт мережі магазинів «Супер UA» www.superua.com, студія «Супер UA».

Будь-яка фізична особа, група фізичних осіб (батьківські комітети, трудові колективи, в тому числі і навчальних закладів) або юридична особа може долучитися до СУПЕР гри в якості партнера, благодійника чи спонсора. Партнери, благодійники або спонсори можуть запропонувати додаткові номінації або конкурси. Пропозиції приймаються на електронну пошту представників оргкомітету в населеному пункті або листом на поштову адресу: а/с №14, м. Нововолинськ, Волинська обл., 45407 із поміткою «Оргкомітет СУПЕР гри “Подаруймо мамі радість”».
Щоб створити оргкомітет у населеному пункті, який ще не був учасником СУПЕР гри, або попередній оргкомітет припинив свою співпрацю з організаторами гри, необхідно:
1)знайти 2 і більше однодумців, які й будуть проводити підготовчу роботу і святкове нагородження переможців;
2)повідомити про бажання створення оргкомітету та надати відомості про зворотній зв′язок (телефони, електронні скриньки).

ІІІ. Терміни та місце проведення заходу
СУПЕР гра «Подаруймо мамі радість» триватиме з 14 лютого до 14 травня 2017 року.
Захід проводитиметься у місті Нововолинську, інших населених пунктах України та за її межами.

ІV. Учасники заходу
До участі у СУПЕР грі «Подаруймо мамі радість» може долучитися будь-яка особа, незалежно від віку, яка має статус «дитини» (юридичний або загальнолюдський). При потребі діти можуть скористатися допомогою тата, дідуся, братів, сестер тощо. У СУПЕР грі беруть участь діти, а переможці отримують подарунки для мам. Недорогий подарунок, а дорога увага. Супер-супер приз – мамине дякую конкурсанту.
V. Конкурсна програма
СУПЕР гра «Подаруймо мамі радість» складається з конкурсів:
«Моя СУПЕР корисна покупка».
«СУПЕР дарунок мамі».
«Лист мамі захисника рідної країни».
Конкурс СУПЕР світлини «Я і матусина посмішка»


Конкурс-змагання «Моя мама СУПЕР-супер капітан»
Розпочинається СУПЕР гра з конкурсу «Моя СУПЕР корисна покупка», який проводиться з 14.02.2017р. по 11.05.2017р.
Наступні конкурси будуть проходити в період лютого – квітня 2017 року, про що буде додатково оголошено (в т.ч. на сайті www.superua.com)

VI. Загальна інформація для конкурсантів

Кожен учасник за бажанням має право брати участь в будь-який час як у всіх конкурсах, так і вибірково.
Переможці та призери СУПЕР гри визначатимуться за найбільшою сумою Суперів, набраних у всіх конкурсах.
Система нарахування Суперів відображена у спеціальній Інструкції “Як перемогти в СУПЕР грі” (додається).
Підведення підсумків і нагородження переможців окремих конкурсів, додаткових номінацій і СУПЕР гри відбудеться в період з 14 травня до Міжнародного дня захисту дітей (01 червня) представниками оргкомітетів у населених пунктах. Про конкретні дату, час і місце буде оголошено додатково (в т.ч. на сайті www.superua.com).

VIІ. Умови випробувань у конкурсах

1. Конкурс «Моя СУПЕР корисна покупка»
До проведення даного випробування долучаються магазини мережі «СуперUA».
Перед безпосередньою участю у грі потенційний конкурсант (якщо він не досяг 18-річного віку, то з дорослим членом сім’ї) повинен звернутися у магазин, визначений організаторами для проведення гри, аби зареєструватися у відповідному журналі. Для реєстрації неповнолітніх конкурсантів обов’язкова письмова згода батьків на участь дитини у випробуванні. Батьки або особи, що їх замінюють, мають право у будь-який момент відмовитися від участі їх дитини у конкурсі «Моя СУПЕР корисна покупка».
Після реєстрації конкурсанту видається Картка учасника та Бланк закупів. Кожному конкурсанту присвоюється відповідний номер.
Упродовж визначеного терміну (з 14 лютого по 11 травня 2017 року) конкурсанти мають право здійснювати у визначених організаторами магазинах корисні планові покупки для дому, насамперед, для мами, для родини. Для цього перед походом до магазину їх перелік необхідно занотувати у двох екземплярах Бланку закупів (для однієї закупки – не менше семи найменувань).
При покупці продавець-консультант робить запис у Бланках закупів щодо кількості набраних Суперів (у СУПЕР грі одиницею виміру є Супер). За одне найменування купленого товару нараховується один Супер (але повинно бути у Бланку не менше семи найменувань).Один екземпляр Бланку закупів залишається у продавця для організаторів конкурсу. Кількість закупів необмежена.
За бажанням конкурсанти можуть долучити до участі у даному конкурсі так званих «помічників-волонтерів» (із числа бабусь, хрещених, сусідок, адже вони також чиїсь мами). Для цього їх потрібно дореєструвати під своїм номером у реєстраційному журналі.
При бажанні допомогти своїм “помічникам-волонтерам” придбати для них корисні покупки конкурсанти проходять процедуру реєстрації, як вказано вище. При цьомуконкурсантам нараховуватимуться додаткові залікові Супери. Кількість закупів необмежена.
У населених пунктах, де відсутня мережа магазинів «СуперUA», можна також долучитися до цього конкурсу. Для цього потрібно здійснити покупку в будь-якому магазині. Щоб отримати 7 Суперів, учасник повинен показати список закупів і чек за оплачені покупки, зареєструвати в представника оргкомітету в населеному пункті чи за дорученням (наприклад, в органах шкільного самоврядування в навчальному закладі).
У населених пунктах, де відсутня мережа магазинів «СуперUA», до організаторів може долучитися будь-який торгівельний заклад, узгодивши з оргкомітетом «СУПЕР гри» умови співпраці.
Також учасник може зареєструватись в інтернет-магазині побутової хімії «СУПЕР UA». Для цього необхідно зробити покупки аналогічно, як в реальному магазині (повинно бути у Бланку не менше семи найменувань). Деталі на сайті www.superua.com.
Переможці та призери конкурсу визначатимуться за найбільшою сумою набраних Суперів.
Фінішує цей конкурс о 20 годині 11 травня 2017року.

2. Конкурс «СУПЕР дарунок мамі»
Для отримання залікових Суперів конкурсант повинен підійти до, представника оргкомітету в населеному пункті, показати картку учасника, а при її відсутності зареєструватись і показати подарунок для мами. Вам залишиться тільки дочекатися свята та вручити подарунок мамі 14 травня 2017 року.
Кожен учасник конкурсу отримує 7 Суперів у загальний залік СУПЕР гри. За роботу, виконану власними руками, конкурсант отримує додатково 7 Суперів. Недорогий подарунок – дороге вітання.
Узяти участь у конкурсі та отримати Супери в залік СУПЕР гри можна, зареєструвавши подарунки до 28.04.2017, чи передати або вислати на електронну скриньку представника оргкомітету у Вашому населеному пункті фото, що підтверджує факт підготовки подарунка для мами, з позначкою (тема) «СУПЕР гра».

3. Конкурс «Лист мамі захисника рідної країни»
Цей лист може написати як захисник Вітчизни, так і будь-яка дитина мамі військовослужбовця. Усі роботи на конкурс можна висилати поштою індивідуально або колективно самоорганізованими представниками закладів на інформаційних носіях. Захисники рідної країни можуть висилати листи у зручній для них формі.
Реєстрація і подання робіт до 28.04.2017р.Об’єм творчої роботи – не більше одного аркуша (формат А4).
У правому верхньому куті аркуша зазначається номер картки учасника (якщо конкурсант вже зареєстрований у конкурсі «Моя СУПЕР корисна покупка»), прізвище та ім’я конкурсанта, школа/садочок, клас/група, навчальний заклад чи професія, ім’я та побатькові мами. Для можливості зворотнього зв’язку з організаторами конкурсу в тому ж електронному листі надається інформація: домашня адреса, ПІБ мами, контактний телефон (кого питати). При потребі діти можуть скористатися допомогою тата, дідуся, братів, сестер тощо.
Кожний учасник конкурсу отримує 7 Суперів у загальний залік СУПЕР гри.

4. Конкурс СУПЕР світлини «Я і матусина посмішка»
На електронну адресу представника оргкомітету населеного пунктудо 28 квітня 2017 року конкурсант висилає сімейне фото, незалежно від часу, коли воно зроблено. Обов’язкова умова – на фото неодмінно повинні бути присутні конкурсант і «мамина посмішка». У тому ж електронному листі надається інформація: номер картки учасника (якщо конкурсант вже зареєстрований у конкурсі «Моя СУПЕР корисна покупка»), прізвище та ім’я конкурсанта, школа/садочок, клас/група, навчальний заклад чи професія, ім’я та по батькові мами (інформація для виставлення на сайті інтернет -видання); а також із абзацу – домашня адреса, ПІБ мами, контактний телефон, кого питати (інформація для зворотнього зв’язку з організаторами конкурсу).
Кожен учасник конкурсу отримує 7 Суперів (балів) у загальний залік СУПЕР гри.
Переможців конкурсу визначає журі.
Роботи та інформацію надсилати на поштову скринькупредставника оргкомітету населеного пункту.
5. Конкурс «…»

6. Конкурс « … »

7. Конкурс -змагання «Моя мама СУПЕР – супер капітан»
У конкурсі беруть участь, бажано, діти дошкільного віку та учні 1-5 класів. Завдання дитини домовитись з татом чи дідусем і разом сформувати родинний клуб. Склад родинної команди – 3 особи (дитина, дорослі представники родини з посадами тато і мама) та представник (вихователь, класовод чи класний керівник, а якщо з поважних причин вони не зможуть бути присутні, функції представника команди виконує дорослий з родини з посадою мама). На спортивному майданчику мама змагається в якості капітана, спілкується з генеральним суддею та суддею. Під час нагородження капітан отримує нагороди.
При підготовці проведення конкурсу є можливість отримати досвід самоорганізації – це коли батьки, рідні чи бажаючі створюють оргкомітет конкурсу (у навчальному закладі чи у населеному пункті) і реєструються у представника оргкомітету Супер гри, отримують від нього бланки заявок і положення Казкової Родинної Ліги Супер UA.
Кожен учасник конкурсу отримує 7 Суперів у загальний залік СУПЕР гри.

VІII. Варіанти отримання інформації організаторами

Електронна скринька оргкомітету СУПЕР гри (зв’язок для представників населених пунктів, де буде проходити СУПЕР гра)
Поштова адреса: а/с №14, м. Нововолинськ, Волинська обл., 45407.
Через представника оргкомітету СУПЕР гри в населеному пункті.
Через продавців-консультантів мережі магазинів «Супер UA».

Для учасників СУПЕР гри найкращий подарунок– матусина посмішка, мамине дякую.
Для переможців та призерів – дипломи і скромні призи для мам із рук чудово вихованих їхніх дітей. Можливі несподіванки!
Організатори СУПЕР гри «Подаруймо мамі радість» залишають за собою право розширити число бажаючих брати участь у грі. Про всі доповнення можна буде отримати інформацію на сайті www.superua.com.

 

Щоб ознайомитися з інструкціею «Як перемогти в Супер грі» , натисніть тут.