Подаруймо мамі радість 2018

fotoСупер гра 2018

14.02.2018 р., від Дня усіх закоханих, до Дня МАТЕРІ в Україні, 13.05.2018 р. – традиційна Супер гра «Подаруймо мамі радість 2018». У багатьох країнах світу одне з найоб’єднуваніших свят на планеті Земля День матері 13-го травня, а в Україні – цей день відзначають в другу неділю травня, а отже в 2018-му також святкуємо разом – 13-го травня. Сьомий раз поспіль розпочата реєстрація оргкомітетів у населених пунктах України. Приємно повідомити, що в перший день реєстрації вже відомий організаторам склад оргкомітету з чудового населеного пункту на СХОДІ України.

. Щоб створити оргкомітет у населеному пункті (можливий об’єднаний територіальний у декількох населених пунктах), який ще не був учасником СУПЕР гри, або попередній оргкомітет припинив свою співпрацю з організаторами гри, необхідно:

1) знайти 2 і більше однодумців, які й будуть проводити підготовчу роботу і святкове нагородження переможців;

2) повідомити про бажання створення оргкомітету та надати відомості про зворотній зв′язок (номери телефонів, електронні скриньки).

До участі у СУПЕР грі «Подаруймо мамі радість» може долучитися будь-яка особа, незалежно від віку, яка має статус «дитини» (юридичний або загальнолюдський). При потребі діти можуть скористатися допомогою тата, дідуся, братів, сестер тощо. У СУПЕР грі беруть участь діти, а переможці отримують подарунки для мам (грають діти, а подарунки отримують мами з рук улюблених дітей). Недорогий подарунок, а дорога увага. Супер-супер приз – мамине дякую конкурсанту.

Конкурсна програма

СУПЕР гра «Подаруймо мамі радість» складається з конкурсів (умови конкурсів за посиланнями):

  1. «Моя СУПЕР корисна покупка».
  2. «СУПЕР дарунок мамі».
  3. «Лист мамі захисника рідної країни».
  4. Конкурс СУПЕР світлини «Я і матусина посмішка»
  5. Конкурс-вікторина «Моя мама СУПЕР – супер ерудит»
  6. Конкурс-змагання футбольний фрістайл «Ти, він, вона – супер спорт родина»
  7. Конкурс-змагання «Моя мама СУПЕР-супер капітан»

. Детальне положення Супер гри у представника оргкомітету населеного пункту, інструкція за посиланням «Як грати і перемогти у Супер грі»

Організаційно-практичне забезпечення заходу здійснює Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям ОМ 7МБ честь, гідність, перемога, мережа магазинів «СуперUA», Волинський обласний та Нововолинський міський ЦФЗН «Спорт для всіх»,…

Партнери та спонсори СУПЕР гри: …

– інформаційний партнер – сайт «Супер UA Гра» www.superua.com, .

Будь-яка фізична особа, група фізичних осіб (батьківські комітети, трудові колективи, в тому числі і навчальних закладів) або юридична особа може долучитися до СУПЕР гри в якості партнера, благодійника чи спонсора. Партнери, благодійники або спонсори можуть запропонувати додаткові номінації або конкурси.

А зараз трішечки з історії Супер гри:

Пропонуємо переглянути відео звіт «Подаруймо мамі радість 2017» від Олександра Шовкопляса с. Шульгинка Старобільського району Луганської області.

Нагородження переможців Супер гри «Подаруймо мамі радість 2017»

Подарунок переможцям Супер-гри «Подаруймо мамі радість 2014». з Волині та Львівщини, від благодійників – ковзанки “King Cross Leopolis – Party Ice” та кінотеатру “Планета Кіно ІМАХ Львів” 7 червня 2014 року Львів.