Привітання з Днем Конституції України!

Червень 27, 2016

   Владислав Кравчук 28.06.2016 святкує 20-у річницю Головного  закону та свою першу річницю з дня народження і педедає подарунки діткам зі  сходу України

Оргкомітет проекту Супер UA Родина-Єдина Україна вітає всіх громадян держави Україна з 20-ю річницею від дня прийняття Головного Закону цивілізованої країни  –  Конституції.

   Вивчаємо Конституцію молодої парламентсько-президентської республіки! Допомагаємо команді Гаранта Конституції якомога швидше привести у відповідність Конституції ті закони, які на сьогодні порушують Основний Закон. Нарешті депутатам – приймати закони вільних людей вільної держави, міністрам – навчитись ефективно використовувати кошти платників податків. Гарантові –  з нашою допомогою контролювати і депутатів, і міністрів, і наших найманих працівників – державних службовців.

   Ми вже були лідерами в Європі і лише ми в змозі повернути це лідерство Україні.

  УКРАЇНА – ЦЕ  МИ РАЗОМ!

   ВІТАЄМО ВСІХ НАС ЗІ СВЯТОМ!!!

Подарунок від ОМ 7 МБ до Дня Конституції кращим зі сходу. (На фото волонтери Андрій м.Київ та Валерій Курстак селище Благодатне м.Нововолинськ)

Зосим Колбун у приміщенні НЦДВ підписує власну книгу “Нововолинськ: історія у національно-демократичному та духовному вимірах” для працівників команди Гаранта на сході.

Подарунок від авторів та упорядників книг наймолодшого міста Волині наймолодшому місту Луганщини.

 

Оновлено: Червень 28, 2016