Вітаємо Юрія Щербика з виходом книги «На лінії невидимих фронтів»!

Лютий 17, 2017

16.02.2017р. у місті Нововолинськ, у видавництві ВКФ «Мрія» вийшла з друку нова  книга волинського поета, барда, воїна, волонтера Юрія Щербика «На лінії невидимих фронтів».

На лінії невидимих фронтів

   Бажання автора висловити свої почуття і роздуми у віршах і піснях проявилось у складний період для народу України, під час проходження служби в зоні АТО в складі 72-ї ОМБР. Підсумком тієї творчої активності стала саме перша збірка віршів Юрія Щербика під назвою «Небо Донбасу», презентація якої відбулась 16 лютого 2016 року у місті Луцьк. Нова книга автора «На лінії невидимих фронтів» у чомусь є творчим звітом автора за попередні роки, а у чомусь і продовженням збірки «Небо Донбасу», адже поміж інших тем автор знову торкається проблем зони АТО, часом до тем не зовсім приємних та все ж важливих.

Юрій Щербик

Фото ліворуч 16.02.2016, праворуч 16.02.2017

Вірші та прозові рефлекії Юрія Щербика «На лінії невидимих фронтів» видрукувані накладом 500 екземплярів. Книги першого накладу є можливість придбати в інтернет магазині superua.com.ua  Кошти від реалізації направляються у волонтерські об’єднання Нововолинська і Луцька для закупівлі необхідного захисникам України на СХОДІ. Частину тиражу автор подарував шкільним, сільським та міським бібліотекам, бліндажним бібліотекам ЗСУ та просто зацікавленим читачам.

Оновлено: Лютий 16, 2018